ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η Rescue Training International στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2011






Rescue Training International έκανε δυναμική εμφάνιση στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου το Μάιο 2011, σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Βιβλιοφόρος". Διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό παροχής πρώτων βοηθειών, ενημερώθηκε ένα πλήθος επισκεπτών σχετικά με τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργανώνουμε καθώς επίσης και για την χωρίς τοπικούς περιορισμούς  δραστηριότητά μας.

Η εντύπωση στον κόσμο ήταν άριστη, καθώς όπως μας αρκετοί μας είπαν, δεν είχαν ξαναδεί κάτι ανάλογο, ενώ για αρκετά χρόνια κάποιοι έψαχναν να βρουν κάποιο εκπαιδευτικό κέντρο πρώτων βοηθειών αλλά δεν υπήρχε κάτι που εκπληρώνει τις προσδοκίες τους.

Πάνω από 2.500 άτομα ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, ενώ άνθρωποι της ιατρικής, παραϊατρικής και πολιτιστικής κοινότητας μας δώσανε πολλά συγχαρητήρια αναφορικά στο έργο μας και την ποιότητα που παρέχουμε.

Επίσης, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου δήλωσαν πως η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βεβαίως δρομολόγησαν την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού τους στην παροχή πρώτων βοηθειών στην εργασία. 





                                                                                                                                   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου