ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών - Rescue Training International


Η Rescue Training International, παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην παροχή
πρώτων βοηθειών. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως, την Emergency First Response (EFR) και τον Divers Alert Network (DAN Europe), διοργανώνουμε Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Διαθέτουμε ένα πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών, απευθυνόμενοι τόσο
στο ευρύ κοινό όσο και σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, παρέχοντας εκπαίδευση για όλους και εξειδικευμένη εκπαίδευση επίσης.

Αναλαμβάνουμε επίσης την εκπαίδευση εργαζομένων και στελεχών επιχειρήσεων, στην παροχή πρώτων βοηθειών, προσφέροντάς τους το πρόγραμμα "Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία" σύμφωνα με την Ελληνική και την Κυπριακή Νομοθεσία περί ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους εργασίας.

Απευθυνόμαστε και στο σχολικό περιβάλλον, εκπαιδεύοντας καθηγητές και μέλη συλλόγων γονέων & κηδεμόνων με στόχο να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά που αφορούν μαθητές κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου. Το πρόγραμμα με το οποίο εκπαιδεύονται, ονομάζεται "Πρώτες Βοήθειες στο Σχολείο"     είναι πιστοποιημένο από την Emergency First Response, και διδάσκεται σε όλα τα σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας υποχρεωτικά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα μας, θα βρείτε όλες της πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, τη φιλοσοφία που τα διέπουν και την αναγνωρισιμότητα τους.

Θα βρείτε επίσης αναλυτικά το κόστος του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε επίσης για τα προγραμματισμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που διοργανώνουμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου